grafisch design.

óók offline marketing is nog van onschatbare waarde

Elke huisstijl begint met een logo. Een logo is verreweg het meest in het oog springende en belangrijkste onderdeel. Welke kleuren worden er gebruikt en wat moet het logo uitstralen? Wij denken en adviseren graag mee over jouw logo en werken samen met jou toe naar een professionele huisstijl voor al jouw uitingen!
Bij het realiseren van een huisstijl pas je in wezen de waarden van je onderneming toe op de diverse visuele aspecten & middelen. 

Tegelijkertijd stem je de huisstijl af op de doelgroep zodat deze tot hun verbeelding spreekt.
Bij het uitwerken van een basis huisstijl selecteren we samen met jou de kleuren & vormen, typografie, en werken we samen naar een logo (woordmerk & beeldmerk). Ook kunnen we alle additionele huisstijl elementen verzorgen zoals o.a.: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, rapporten, e-mail handtekeningen en website.

van begin tot eind.

Wij verzorgen ieder product van ontwerp tot eindproduct. Het eindproduct kan digitaal zijn of direct gedrukt worden op diverse type papier of op objecten zoals tassen, shirts, voertuigen e.d. Wij helpen jou van begin tot eind.

van logo tot huisstijl

Wij houden ons bezig met het ontwerpen van losse elementen zoals logo’s, iconen en posters tot aan volledige huisstijlen. Wij zorgen natuurlijk dat ieder element aansluit op het gehele plaatje.

doelgroep & wensen

Wie moeten de ontwerpen aanspreken? Wat zijn jouw wensen? Wij luisteren naar je en geven advies om zo tot de juiste vormgeving te komen en de doelgroep te bereiken.

oog voor detail

In grote lijnen kan het ontwerp er al prima uitzien, maar de kleine details maken het ontwerp écht af en maken het uniek. Uiteindelijk geeft het eindproduct het gevoel waar jij op doelt.

materiaal en afmetingen

Wij adviseren, of besluiten samen met jou, de vormen en afmetingen van de diverse ontwerpen/drukwerken. Het kan ook zijn dat er wens is voor specifiek papier, structuur of coating. Wij realiseren dit graag voor jou.

bestanden

Zijn de ontwerpen bedoelt voor het web of voor drukwerk? Elk ontwerp moet namelijk met verschillende specificaties worden aangeleverd. Wij zorgen ervoor dat dit professioneel wordt afgehandeld.

drukker

Wij werken samen met een gespecialiseerde partner in drukwerk. Mocht dit nodig zijn, zorgen wij dat alles netjes bij de drukker wordt aangeleverd en het drukwerk op jouw adres wordt afgeleverd.

van A tot Z.

en dit is niet eens alles

Aanstekers
Textielframe
Ansichtkaarten
Autobestickering
Banners
Bestickering
Beurswanden
Bidons
Bierviltjes

Blocnotes
Boekjes
Briefpapier
Brochures
Canvas fotodoek
Doordruksets
Enveloppen
Flyers
Folders

Foto op hout/glas
Kalenders
Kerstkaarten
Keycords
Kleding
Magazines
Makelaarsborden
Mappen
Notitieblokken

Offertemappen
Ordners
Pennen
Posters
Presentatiemappen
PVC-pasjes
Reclameborden
Ringbanden
Roll-up banners

Spandoeken
Stickers
Stoepborden
Tassen
Uitnodigingen
Verhuiskaarten
Visitekaartjes
Vlaggen
Wenskaarten

  • Geldelozepad 51
    3311 WD, Dordrecht
  • 06 - 28 44 41 32
  • hello@quadcom.nl

BTW: NL223270040B01
KvK: 67389317
IBAN: NL20 BUNQ 2290 8682 99
BIC: BUNQNL2A