intern nieuws.

nieuwe case

Ontwerp en bouw nieuwe webshop zoeteprintjes

Dinsdag 17 september 2019

Eens in de zoveel tijd is het verstandig om jouw webshop een ‘facelift’ te geven. Quadcom heeft dit gerealiseerd voor Zoeteprintjes.

Voor ons was dit een primeur. De eerste keer dat wij een webshop voor een klant hebben gerealiseerd! Dat was toch wel een beetje spannend. Een webshop heeft meer functies, meer eisen en meer elementen die de gehele webshop in duigen kunnen doen vallen. 

Met enige trots kunnen wij zeggen dat wij de webshop in ”klant-klare” conditie hebben opgeleverd. Door het achter de schermen zo overzichtelijk mogelijk te houden, is het voor de klant duidelijk hoe er bijvoorbeeld een nieuw product moet worden toegevoegd. Dit is voor de klant wel zo makkelijk. Minder afhankelijkheid en meer groei behalen is een belangrijk speerpunt voor een webshop eigenaar. Wij zijn blij dat wij hieraan hebben bijgedragen. 

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp

Van alle zaken die wij belangrijk vinden, steekt er één met kop en schouders bovenuit: een persoonlijke aanpak! Die zorgt ervoor dat al jouw uitingen mooi, doordacht en functioneel zijn. Hierdoor zullen ze aansluiten bij jouw wensen en eisen. Wij houden tijdens alle fases van het ontwerpproces contact met je, zo weten we zeker dat jij tevreden bent en blijft met het uiteindelijke resultaat. En dat dan ook nog eens voor een betaalbare prijs!

Dus… wil je bijvoorbeeld een website? Of gewoon meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Geldelozepad 51
    3311 WD, Dordrecht
  • 06 - 28 44 41 32
  • hello@quadcom.nl

BTW: NL223270040B01
KvK: 67389317
IBAN: NL20 BUNQ 2290 8682 99
BIC: BUNQNL2A