werk wijze.

zó zorgen wij voor jouw aanwezigheid

De meeste ontwerp-processen bestaan uit vier stappen. Dat doen we in goed overleg met jou. Door onze directe en persoonlijke aanpak realiseren wij jouw wens(en) snel!

1. Wat zijn je wensen?

Heb je graag een persoonlijk gesprek? Ben je een beller? Of toch meer een mailer? Voor ons maakt het geen verschil, wij communiceren op iedere manier. In deze eerste fase inventariseren wij jouw wensen door de juiste vragen te stellen. Welke vormgeving past bij jou of jouw bedrijf? Op welke toon wil je het liefst spreken? Welk gevoel wil je overbrengen op jouw klanten? Kortom, wat moeten wij doen om het gewenste resultaat te krijgen.

2. Ruwe ontwerpen.

We weten nu wat jouw wensen en eisen zijn. Het ontwerpen kan beginnen! Eerst maken we een aantal concepten. Aan de hand van deze ontwerpen zoeken we samen naar de beste vormgeving voor jouw bedrijf. Met jouw feedback gaan we verder met vormgeven, totdat het plaatje compleet naar wens is.

3. Definitief ontwerp & drukklaar maken.

Is het design helemaal naar wens? Dan maken we het nu drukklaar.

4. Drukken.

Nu je een digitaal document hebt met het definitieve ontwerp, kan het naar de drukker. Je kunt jouw drukwerk via ons laten drukken, maar je mag natuurlijk ook je eigen drukker kiezen.

Van alle zaken die wij belangrijk vinden, steekt er één met kop en schouders bovenuit: een persoonlijke aanpak! Die zorgt ervoor dat al jouw uitingen mooi, doordacht en functioneel zijn. Hierdoor zullen ze aansluiten bij jouw wensen en eisen. Wij houden tijdens alle fases van het ontwerpproces contact met je, zo weten we zeker dat jij tevreden bent en blijft met het uiteindelijke resultaat. En dat dan ook nog eens voor een betaalbare prijs!

Dus… wil je bijvoorbeeld een website? Of gewoon meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Geldelozepad 51
    3311 WD, Dordrecht
  • 06 - 28 44 41 32
  • hello@quadcom.nl

BTW: NL223270040B01
KvK: 67389317
IBAN: NL20 BUNQ 2290 8682 99
BIC: BUNQNL2A